Tapahtumat

Tapahtumat 2019

Tulevat tapahtumat

20.03.2019

Kevätlounas

Tukholma

11:45 - 14:00

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin perinteinen kevätlounas on suomalaisen ja ruotsalaisen elinkeinoelämän kohtaamispaikka. Vuoden 2019 kevätlounaan lounaspuhujana toimii Dagens Industri -lehden päätoimittaja Peter Fellman, joka kertoo havainnoistaan ja näkemyksistään otsikolla ”Yhdysvallat kääntyy sisäänpäin ja EU on pirstaloitunut. Onko aika vahvistaa pohjoismaisia markkinoita?”. Fellman palasi elokuussa DI:n päätoimittajaksi oltuaan kaksi vuotta lehden kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa.

Lounasmenyy: Grand Hôtelin Wallenbergare puolukkasurvoksella, vihreillä pienillä herneillä ja perunasoseella. Mineraalivesi/mieto olut. Kahvi ja suklaakonvehti.

Lounasmaksu 500 kruunua. Lounas on täynnä.

Risteilypaketti Helsingistä:
Yhteistyössä Silja Linen kanssa kauppakamari järjestää edestakaisen risteilyn Silja Serenadella Helsingistä kevätlounaalle Tukholmaan 19.-21.3.2019. Risteilyyn sisältyy yhden hengen A-hytti (seaside tai promenade), tervetuliaismalja, kolmen ruokalajin illallinen juomapaketteineen menomatkalla, 2 aamiaisbuffetia sekä buffetillallinen paluumatkalla. Pakettihintaan 200 euroa sisältyy myös kevätlounaan lounasmaksu. Risteilyn viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.2.2019. Paikkoja on rajoitetusti.

Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8


03.04.2019

Miten Suomi pärjää työelämän eettisyydessä verrattuna Ruotsiin ja Norjaan?

Helsinki

Niina Anna Webb

09:00 - 12:30

Eettisten arvojen toteutuminen työelämässä on teemana ajankohtaisempi kuin koskaan. Julkisuuteen nousseet väärinkäytökset ja rikolliseen toimintaan liittyvät tapaukset ovat pelkkä jäävuoren huippu. Moni kohtaa työelämässä tilanteita, joissa työnantajan taloudellisista intresseistä, vallitsevasta käytännöstä tai esimiehen suhtautumisesta johtuen on helpompaa olla reagoimatta eettisesti epäilyttävään toimintaan kuin toimia oman omatuntonsa mukaisesti.

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin tilaisuudessa julkaisemme ensimmäisen Nordic Business Ethics Survey -kyselyn tulokset. Kerromme, miten eettiset arvot toteutuvat työelämässä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Maiden välillä on merkittäviä eroja kuten myös ihmisten suhtautumisessa arveluttavaan toimintaan.

Kyselyn ovat toteuttaneet Nordic Business Ethics Networkin perustajat Anna Romberg ja Niina Ratsula. Forensic Risk Alliancen tuki on mahdollistanut kyselyn toteuttamisen.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7A


14.05.2019

Vuosikokous

Tukholma

11:45-14:00

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin vuosikokous pidetään vuonna 2019 Tukholmassa.
Kokous on avoin Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenyrityksille ja heidän edustajilleen.

Vuosikokoukseen ei voi vielä ilmoittautua.

Tukholma

Menneet tapahtumat